Ga voor kraanwater tijdens de Wereldhavendagen

drinkwaterboten van Evides

Traditiegetrouw schenkt Evides Waterbedrijf kraanwater bij de Wereldhavendagen. Ook dit jaar zijn we er bij! Bezoekers kunnen op 2, 3 en 4 september bij ons gratis hun bidon, flesje of bekertje vullen. Komt u ook? Onze drinkwaterboten geven dagelijks een demonstratie.

Bezoek ons op de Willemskade. Daar kunt u bij de Evidesstand terecht voor informatie over drinkwater, krijgt u besparingstips en kunt u natuurlijk een bekertje gezond, duurzaam en lekker kraanwater drinken. Laat bij de selfiebox een kraanwaterselfie maken en laat zien dat ook u voor kraanwater gaat.

Gezond en duurzaam!

Kraanwater van Evides is gezond: het bevat geen calorieën en is een verfrissende dorstlesser. Ook is het duurzaam. Het wordt thuis afgeleverd via ondergrondse leidingen waardoor transport over de weg en verpakkingsmateriaal niet nodig is. En voor de productie van kraanwater is steeds minder energie nodig. We gebruiken alleen groene stroom én we hergebruiken 95% van alle reststoffen uit de zuivering.

Demonstratie drinkwaterboten

De drinkwaterboten van Evides Waterbedrijf leveren betrouwbaar drinkwater aan de binnenvaart in het Rotterdamse havengebied. Tijdens de Wereldhavendagen zijn ze in actie te zien! Op vrijdag van 12.10-12.50 uur, op zaterdag van 15.10-15.40 uur en op zondag van 11.20-12.00 uur.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.