Gastlessen over drinkwater groot succes

Docent voor de klas

​In maart van dit jaar startte Evides met het geven van gratis gastlessen over drinkwater op basisscholen. En met succes! Inmiddels zijn er al 175 gastlessen op verschillende scholen gegeven.

Heeft uw school al een kraanwaterles gereserveerd? Ons aanbod geldt nog steeds. Begin het nieuwe schooljaar goed en reserveer alvast voor de periode tot aan de kerstvakantie.

Niet u, maar één van onze gastdocenten – een Evidesmedewerker – zorgt voor een leerzame waterles. De gastdocent gaat met de kinderen in gesprek, doet samen waterproefjes en vertelt van alles over drinkwater. De les duurt ongeveer een uur en is geschikt voor groep 6, 7 en 8.

Positieve reacties

Zowel de docenten als de kinderen reageren zeer positief op onze lessen. Vooral ons waterproefje – bouw je eigen drinkwaterzuivering – valt erg in de smaak. Een docent van één van de deelnemende scholen in Rotterdam: “De les is heel interactief. De kinderen krijgen informatie, maar gaan ook zelf aan de slag. Afwisseling werkt altijd erg goed.”

Meer informatie en aanvragen

Bent u zelf docent of wilt u de leerkracht van uw (klein)kind attenderen op onze gastlessen? Graag! U leest meer hierover op onze educatiepagina. Vermeld hierbij de adresgegevens van de school, het aantal leerlingen en welke groepen het betreft. Het educatieaanbod is bedoeld voor scholen in ons voorzieningsgebied.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.