Gratis water en selfies op Bevrijdingsfestivals

Kraanwaterselfie bij Evides Waterbedrijf

Op de bevrijdingsfestivals in Rotterdam en Vlissingen konden bezoekers op Bevrijdingsdag een ‘kraanwaterselfie’ laten maken. De actie was een groot succes!

Voor bezoekers van de bevrijdingsfestivals in Rotterdam en Vlissingen was er op 5 mei gratis kraanwater beschikbaar. Bezoekers sloegen massaal het hervulbare waterzakje in en legden deze vast op een kraanwaterselfie.

Evides Waterbedrijf is volop actief op grote evenementen, om kraanwater neer te zetten als duurzaam, lekker en gezond alternatief. Op 5 mei was Evides aanwezig op het bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam en op het bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen. Bij de stand van Evides konden bezoekers een waterzakje kopen en deze onbeperkt gratis vullen met kraanwater van Evides.

Bezoekers die hun kraanwater vastlegden met een unieke selfie in het Evidesfotohokje, maakten kans op een leuke kraanwatergadget. De festivals ontvangen de opbrengst van de waterzakjes om hiermee kosten te dekken en de festivals verder te verduurzamen. Mede door het mooie weer was het gezellig druk op de festivals.

 In Nederland is het kraanwater duurzaam, lekker én gezond. Daarom zorgden alle 14 Bevrijdingsfestivals dat de bezoekers konden kiezen voor kraanwater.

Eerdere berichten

Schoon water met windmolen bij een sluis

De Week van Ons Water is 1 mei van start gegaan. Tot en met 8 mei zijn er door het hele land activiteiten om meer te wet...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.