Kraanwater voor ambtenaren tijdens NK Veldloop

Hardloper finisht bij NK Veldloop

Sporten en bewegen zijn onlosmakelijk verbonden met water drinken. Evides Waterbedrijf kiest jaarlijks een aantal evenementen om te ondersteunen in de vorm van bidons.

Gezond en duurzaam

Zo stimuleren we het drinken van kraanwater als gezond en duurzaam alternatief en voorkomen we plastic afval. We steunden bijvoorbeeld woensdag 23 maart de NK Veldloop, een loop met ambtenaren uit het hele land die jaarlijks door een andere gemeente wordt georganiseerd. Deze 29e editie was het de beurt aan gemeente Nissewaard. Ambtenaren uit het hele land liepen 6, 9 of 12 km door natuur- en recreatiegebied Uitwaayer/Wolvenpolder, langs onze drinkwaterproductielocatie Berenplaat.

2800 bekertjes kraanwater

Voor de 2800 deelnemers zijn bekertjes met kraanwater uitgedeeld. Ook kon elke deelnemer zijn/haar eigen Evidesbidon mee naar huis nemen.

Eerdere berichten

Kinderen in klaslokaal tijdens Wereld Waterdag

Wereld Waterdag 2016

Vandaag is het Wereld Waterdag. In het kader hiervan vindt op verschillende plekken in het land het jaarlijkse evenement...

Lees meer

Klanten van Evides helpen mee met goede input tijdens sessie

$name

Met regelmaat organiseert Evides een klantenpanel voor drinkwaterklanten, om inzicht te krijgen in wensen en behoeften r...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.