Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Evides bekers Ik drink kraanwater

Zaterdag 16 april doen honderden renners mee met de achtste editie van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen. Evides levert de drinkwaterbekers, zodat de sporters hun vochtniveau op peil houden. Moedigt u ze aan?

Het parcours van de ‘natuurmarathon’ loopt van Hulst tot Terneuzen. Bijna een derde deel van het parcours wordt gelopen over onverharde wegen en paden door de Zeeuws-Vlaamse natuurgebieden.

Ook voor de toeschouwers is de marathon een echte beleving, op diverse plaatsen langs het parcours kunnen de lopers toegejuicht worden. Er wordt muziek gespeeld en bezoekers kunnen een kijkje nemen bij kraampjes van diverse verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Schijf van Vijf

Sporten en bewegen zijn onlosmakelijk verbonden met kraanwater. Inmiddels is water drinken ook opgenomen in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het drinken hiervan willen wij stimuleren, bijvoorbeeld door drinkbekers te leveren aan sportevenementen zoals de Marathon Zeeuws-Vlaanderen.

Gezond én duurzaam

Kraanwater wordt duurzaam geproduceerd en geleverd, en dat ook nog eens zonder verpakking en vervoer over de weg. Meer weten over kraanwater? Bekijk in onze twee minuten film hoe Evides maatschappelijk verantwoord onderneemt én zie waarom kraanwater zo duurzaam is.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.