Nieuwe samenstelling Raad van Commissarissen

Hoofdkantoor Evides

De algemene aandeelhoudersvergadering van Evides Waterbedrijf heeft mevrouw prof. dr. Lorike Hagdorn per 29 juni a.s. benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Zij volgt de heer prof. dr. Jaap van Manen op wiens benoemingstermijn op 28 juni a.s. afloopt.

Lorike Hagdorn is bijzonder Hoogleraar Transport, Distributie en Logistiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Eerder vervulde zij directiefuncties bij TNO, en was partner bij Boer & Croon. Zij bekleedt tevens commissariaten bij het Loodswezen en bij Van Tilburg Bastianen BV. en is voorzitter van de Raden van Toezicht bij Pulsar Academie en bij Alles kITs. 

Nieuwe commissaris

De aandeelhoudersvergadering benoemde tevens per 26 mei de heer drs. Pieter Hartog RA als nieuwe commissaris. Pieter Hartog is managing director van APM Terminals Rotterdam en vervult een commissariaat bij WoonInc te Eindhoven. 

Herbenoemingen

De commissarissen mevrouw ir. Annemieke Nijhof en de heren mr. Herman Bouwman en drs. Dick van Doorn zijn door de aandeelhoudersvergadering herbenoemd.

Eerdere berichten

Schoon water met windmolen bij een sluis

De Week van Ons Water is 1 mei van start gegaan. Tot en met 8 mei zijn er door het hele land activiteiten om meer te wet...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.