Restaurants zetten kraanwaterkaraf op tafel

Karaf van Evides op tafel in restaurant

"Mag ik ook een glaasje kraanwater?" Restaurants krijgen steeds vaker deze vraag. Evides Waterbedrijf biedt horeca karaffen aan, zodat het makkelijk is om kraanwater te serveren. Zo onderstrepen we samen met horecabedrijven het duurzame karakter van kraanwater.

De duurzame keuze

Kraanwater wordt op een duurzame manier geproduceerd en geleverd. Rivier-, grond- en geïnfiltreerd duinwater zuiveren wij met duurzame, innovatieve technieken tot heerlijk drinkwater. Dit vervoeren wij via ondergrondse leidingen, waardoor er geen milieubelastend transport over de weg of verpakkingsmateriaal nodig is. Hierdoor is de CO2-voetprint van kraanwater laag.

Voor de horecaondernemer: schenkt u ook kraanwater?

Heeft u een horecagelegenheid – restaurant of andere eetgelegenheid met zitplaatsen - in ons verzorgingsgebied? En wilt u uw gasten kraanwater schenken uit Evideskaraffen? Gebruik ons aanvraagformulier en vraag ze aan. De actie geldt alleen voor horecaondernemers.

Meer weten over duurzaam kraanwater? Ga naar www.evides.nl/mvo om in onze twee minuten film te zien waarom kraanwater duurzaam is én hoe Evides verder invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.