Tip: bewonder de zeepaardjes in Diergaarde Blijdorp

Twee mensen staan te kijken bij de zeepaardjes in Blijdorp.

Evides houdt zich er dagelijks mee bezig: het zuiveren van water tot betrouwbaar drinkwater. Het zeepaardje in ons logo past hier helemaal bij. Zeepaardjes en zuiver water kunnen namelijk niet zonder elkaar. In Blijdorp kunt u deze diertjes bewonderen.

In het voorjaar mogen we weer genieten van een aantal vrije feestdagen. Wilt u er een dagje op uit? Breng dan eens een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Evides Waterbedrijf werkt samen met de deze Rotterdamse dierentuin en heeft de zeepaardjes in het Oceanium geadopteerd. Deze bijzondere beestjes kunnen alleen leven in zeer zuiver water; precies waar Evides zich elke dag voor inzet.

Meer tips?

Wilt u meer bezoektips? In een eerder bericht tipten wij verschillende watertentoonstellingen die te vinden zijn in Zuidwest-Nederland, zoals de interactieve ‘waterwereld’ Aquarama te Dordrecht.

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.