Water for life heeft een nieuwe website

Water for Life

Vandaag is de nieuwe website van ons klantenfonds Water for Life gelanceerd! Een nieuw design en indeling maken het met een paar muisklikken mogelijk om donateur te worden.

Op de nieuwe website van Water for Life leest u het verhaal over de stichting op heldere, korte wijze en ziet u met behulp van iconen wat de behaalde resultaten tot nu toe zijn. Alle projecten van Water for Life zijn terug te vinden op de wereldkaart. Ook kunt u makkelijker vaste donateur worden of een eenmalige donatie doen. Aan de hand van simpele rekenvoorbeelden ziet u vervolgens wat de impact is van uw het gedoneerde bedrag.

Toegang tot schoon drinkwater

Water for Life is het klantenfonds van Vitens, Evides Waterbedrijf, Waterleidingmaatschappij Limburg en Waterbedrijf Groningen. Deze drinkwaterbedrijven willen niet toekijken hoe 750.000.000 mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater of geen wasgelegenheid en toiletten hebben. Onze klanten helpen mee door vaste donateur te worden. Klanten én niet-klanten kunnen een eenmalige gift doen of geld inzamelen via een zelf te organiseren actie. Met dat geld zorgt Water for Life waterleidingen, tappunten, toiletten en hygiëne-trainingen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.