Eerste kraanwatertappunt van Evides Waterbedrijf in Zeeland

Op donderdag 6 april werd in Kamperland het eerste kraanwatertappunt van Evides Waterbedrijf in Zeeland onthuld. De ingebruikname van dit tappunt is de start van het project Rond de Pomp, dat door enkele lokale initiatiefnemers in het leven is geroepen.

Wethouder Piet de Putter van Noord-Beveland en VVV-directeur Patrick Polie tappen een eerste bidon water, nadat het tappunt door de gemeente, Evides en de projectgroep Rond de Pomp was onthuld. De ingebruikname was gecombineerd met de opening van een nieuw inspiratiecentrum in het VVV.

De projectgroep Rond de Pomp heeft de ambitie om alle zes de dorpskernen op Noord-Beveland van tappunten te voorzien in combinatie met waterverhalen. Evides stelt de kraanwatertappunten ter beschikking aan gemeenten om zo bij te dragen aan een duurzame leefomgeving en een gezonde levensstijl.

 

www.evides.nl/tappunt

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.