Evides 'schenkt' karaffen aan restaurants

Karaf van Evides op tafel in restaurant

"Schenkt u ook kraanwater?" Restaurants krijgen steeds vaker deze vraag. Wij willen het voor de horeca makkelijk maken om kraanwater te serveren en bieden daarom karaffen aan. Zo onderstrepen we samen het duurzame karakter van kraanwater.

Duurzame keuze

Steeds meer consumenten vragen om kraanwater omdat dit beter is voor het milieu. Evides levert en produceert kraanwater op een duurzame manier. Wij zuiveren het op een milieuvriendelijke wijze en via ondergrondse leidingen komt er heerlijk fris drinkwater uit de kraan. Milieubelastend transport over de weg of verpakkingsmateriaal is dus niet nodig.

Voor de horecaondernemer: schenkt u ook kraanwater?

Heeft u een horecagelegenheid in Zuid-Holland-Zuid, Zeeland of op de Brabantse Wal en schenkt u kraanwater of wilt u dit gaan doen? Vraag dan kosteloos Evides-karaffen aan via ons aanvraagformulier. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u kraanwater gratis op het menu zet, of tegen een kleine vergoeding.

Meer weten over duurzaam kraanwater? Bekijk op onze pagina duurzaam ondernemen onze twee minuten film.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.