Florijnen en watertappunten voor Vlaardingen

Drinkwaterpunt in Tuindorp-Vreewijk

We zijn blij dat iedereen in Vlaardingen het kraanwater weer direct kan drinken. We beseffen ons goed dat het kookadvies lastig was. Daarom biedt Evides alle huishoudens in Vlaardingen ‘Florijnen’ aan en schenken we de stad vier openbare tappunten.

Ieder huishouden in Vlaardingen en de buurtschappen Zuidbuurt en Kortebuurt ontvangt in december van Evides ‘Florijnen’. Dit in de vorm van een cadeaubon ter waarde van 10 euro. Deze speciale actie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de ondernemersvereniging IKV en stichting Vlaardingse Florijn en in afstemming met de gemeente. De bon is tot met 31 januari 2018 te besteden bij veel horeca en winkels in Vlaardingen. De huishoudens ontvangen over drie á vier weken de Florijnen per post. Dan krijgt u alle informatie.

Vier kraanwatertappunten

Daarnaast bieden we de gemeente vier openbare tappunten aan. Hiervan zijn er al meerdere in Vlaardingen. Dit sluit aan bij het programma ‘Jongeren op Gezond Gewicht’ (JOGG), waarin Evides en gemeenten beiden partner zijn. De locaties van deze tappunten maken wij later samen met de gemeente bekend.

Vragen, meldingen?

Heeft u nog vragen over de ontstane situatie in Vlaardingen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Eerdere berichten

Vlaardingen: vervolg

Wij zijn blij dat de inwoners van Vlaardingen weer direct kraanwater kunnen drinken. Het onderzoek naar de oorzaak loopt...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.