In beeld: kraanwater op Bevrijdingsfestivals

Promotiemedewerkster geeft waterzakje aan jongen

Veel bezoekers genoten op 5 mei van een kraanwatertje. Evides stond op het festival in Rotterdam en Vlissingen. Met een foto-actie konden festivalgangers laten zien dat zij gaan voor dit gezonde en duurzame drankje!

En dat lieten bezoekers zich geen twee keer zeggen: bij de fotobox lieten zij met een selfie zien dat zij voor duurzaam gaan. Op onze Facebook-pagina zijn alle foto’s op te zoeken! Maandag kiezen wij de leukste selfie uit. De winnaar krijgt vrijkaartjes voor Blijdorp. Houd onze Facebook dus in de gaten.

Duurzaam

Wist u al dat kraanwater heel duurzaam is? Het vervoer gaat via ondergrondse leidingen, dus zonder transport over de weg. En de zuivering gaat met milieuvriendelijk technieken. Het bevrijdingsfestival vindt het belangrijk dat u ook voor kraanwater kunt kiezen. Samen met Evides zorgen zij daar voor.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.