Kom een kraanwatertje tappen op de Bevrijdingsfestivals

Promotiemedewerkster geeft waterzakje aan jongen

Ook te vinden op de 5 mei-festivals: de kraanwaterwand van Evides Waterbedrijf. Kom daar gratis drinkwater tappen. Wij staan op het festival in Rotterdam en Vlissingen. Met een foto-actie kunnen bezoekers laten zien dat zij gaan voor dit gezonde en duurzame drankje!

Had u al door dat kraanwater heel duurzaam is? Het vervoer gaat via ondergrondse leidingen, dus geen transport over de weg. En zuivering gaat met milieuvriendelijk technieken. Het bevrijdingsfestival vindt het belangrijk dat u ook voor kraanwater kunt kiezen. Samen met ons zorgen zij daar voor.

Kraanwater graag

Voor één muntje haalt u al een ‘kraanwater Graag’-zakje bij het Evides drinkwaterpunt. Hergebruik dit keer op keer en geniet zo deze hele dag van fris en gezond kraanwater.

Winactie!

Kans maken op gratis kaartjes voor diergaarde Blijdorp? Dat kan door bij de foto-box een selfie te maken, zó gedaan dus! Bekendmaking van de leukste selfie gaat via de Facebook-pagina van Evides Waterbedrijf. Daar vindt u ook uw foto terug! Wees creatief: zo laat u zien dat u voor duurzaam gaat.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.