Komt u ook naar de Veiligheidsdag in Barendrecht?

plastic bekers van evides met kraanwater

Spectaculaire demonstraties en avontuurlijke activiteiten op veiligheidsgebied. Maak op zaterdag 17 juni in Barendrecht kennis met de medewerkers die 24/7, alle dagen van het jaar, klaar staan voor uw veiligheid!

De gemeente Barendrecht organiseert samen met 50 verschillende organisaties een Veiligheidsdag. Ook Evides Waterbedrijf doet hier aan mee, want wij werken samen met gemeenten en andere partners op het gebied van veiligheid. Drinkwater is immers een eerste levensbehoefte!

Watercaravan

In onze watercaravan kunt u een lekker fris glas water tappen. En u kunt te weten komen wat wij zoal doen om u van veilig kraanwater te voorzien. Doe ook mee aan onze prijsvraag!

Locatie

De Veiligheidsdag vindt plaats op het parkeerterrein voor het gemeentehuis (Binnenhof) tussen 10.00 en 16.00 uur. We hopen u te zien!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.