Waterleidingbreuk in Vlissingen-Oost

Medewerkers van Evides voeren watercontroles uit

Evides Waterbedrijf zag vandaag aan het waterverbruik dat er sprake was van een lekkage, maar de locatie was lange tijd onbekend. Einde van de middag werd dit duidelijk: de waterleidingbreuk bevond zich op een verlaten haventerrein in Vlissingen-Oost.

Monteurs zijn inmiddels ter plaatse en verwachten de leiding snel te kunnen repareren. Op een tweetal bedrijven na ondervindt niemand hier hinder van.

Er is lange tijd gezocht naar de locatie van de lekkage. Door de hoeveelheid water die het pompstation in Nieuwdorp verliet, wisten wij dat er sprake was van een lekkage. Eerder vandaag riepen we ook mensen in de omgeving op om het te melden wanneer zij helder water uit de grond zagen stromen. Via de brandweer vernamen wij einde van de middag dat er water stond op het verlaten haventerrein. Dit bleek inderdaad ook de locatie van de leidingbreuk te zijn.


Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.