Samenwerken rondom Volkerak-Zoommeer

Mensen die wandelen in waterwingebied van Evides

Als Evides Waterbedrijf doen wij mee in Waterpoort. Een netwerk van partners uit bedrijfsleven, (semi-)overheid en onderwijs op de grens van West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Water is een belangrijk thema.

Bij Waterpoort draait alles om verbinding. Samen kijken wat mogelijk is om het gebied nog beter te ontwikkelen. Ook op het gebied van natuur en water. En dat is belangrijk, want als Evides maken wij drinkwater van rivier- en grondwater. Dat zijn onze bronnen. En hoe schoner deze zijn, hoe beter! Wat er niet in zit, hoeft er immers ook niet uit.

Evides neemt het hele jaar door allerlei initiatieven. Vaak samen met partners uit de regio. Bijvoorbeeld met bidonacties tijdens sportevenementen van scholen of openbare tappunten op prominente plekken in dorpen en steden. En ook gastlessen over kraanwater op basisscholen of karaffenacties onder horecaondernemers. Zo wordt steeds meer bekend over de bronnen voor drinkwater, het drinkwater maken zelf en stimuleren wij het kraanwater drinken als duurzaam en gezond alternatief voor andere drankjes.

Meer over Waterpoort? Zie www.waterpoortwerkt.nl.


Eerdere berichten

Vlaardingen: vervolg

Wij zijn blij dat de inwoners van Vlaardingen weer direct kraanwater kunnen drinken. Het onderzoek naar de oorzaak loopt...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.