Sporten midden in de natuur

Vrijdag 15 december wordt een volledig vernieuwde trimbaan geopend in het natuurgebied Clinge-Sint-Jansteen. Train de spieren, oefen met balans en werk aan uw conditie. En dat midden in de frisse boslucht. Misschien ontmoet u wel een eekhoorn of een van de andere bosbewoners?

De trimbaan ligt in het bos Sint-Jansteen, middenin het waterwingebied van Evides. Het Zeeuwse Landschap beheert het gebied voor ons. Het is een bijzonder natuurgebied. Het bos ligt op de overgang van zeekleigebied naar hoger gelegen kalkarm zand. Dat is in Zeeland heel bijzonder. Er komen dan ook planten en dieren voor die je in de rest van de provincie niet tegenkomt.

Samen in actie

Deze sportplek is een initiatief van de Dorpsraad Sint Jansteen en is mede mogelijk gemaakt door veel sponsors. Stichting Het Zeeuwse Landschap en Evides Waterbedrijf stellen het bos beschikbaar. Geniet van deze mooie, nieuwe plek! 
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.