Studenten denken mee over watervraagstukken

studenten kijken naar een bord

Bij Evides Waterbedrijf zijn wij altijd op zoek naar talent! En dat begint al op school. Wij laten nieuwsgierige studenten al vroeg ontdekken wat ons werk inhoudt. In het bijzonder de veelzijdigheid ervan.

Zo stonden we pas op het Wereld Water College, waar maar liefst 1.000 leerlingen waren. Zij spraken met Evidesmedewerkers over het werken in de watersector en testten hun waterkennis uit met een quiz. En in september kwamen studenten milieuwetenschappen van de Wageningen Universiteit bij ons langs voor een excursie.

20 getalenteerde studenten
Bijzonder was ook de Company Case. Hiervoor nodigden wij 20 getalenteerde, technische studenten met diverse studieachtergronden uit op onze locaties. In twee dagen ontdekten zij alle uitdagingen die ons nu en in de toekomst bezighouden. En daar mochten zij een advies over uitbrengen. Weten hoe zoiets loopt en wat hun kijk is op onze uitdagingen? Bekijk hieronder één van de vlogs van de studenten:


Nieuwsgierig?

Volg ons op LinkedIn of kijk op evides.nl/werkenbij. Daar delen wij al onze vacatures en laten we zien met welke interessante projecten en activiteiten we bezig zijn. 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.