Vlaardingen: vervolg

Wij zijn blij dat de inwoners van Vlaardingen weer direct kraanwater kunnen drinken. Het onderzoek naar de oorzaak loopt. Zodra de resultaten bekend zijn, zullen wij hierover berichten. Voor schade buiten de algemene voorwaarden is er een meldformulier.

Wij beseffen ons goed dat deze situatie vervelend is geweest voor de inwoners van Vlaardingen en zijn dan ook erg blij dat we het kookadvies gisteren konden opheffen. Via diverse kanalen hebben we onze klanten geïnformeerd de afgelopen dagen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Schade

Heeft u schade door het kookadvies? Geef dit voor 1 december 2017 bij ons aan via dit formulier. Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig en nemen binnen vijf werkdagen contact met u op. Op basis van onze algemene voorwaarden kunt u nagaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Onderzoek

Wij hebben een extern bureau gevraagd onderzoek uit te voeren naar de oorzaak van deze uitzonderlijke situatie. Wij zullen hier te zijner tijd over berichten.

Dank voor uw begrip

Evidesmedewerkers hebben continu gewerkt om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. We realiseren ons dat de situatie tot overlast heeft geleid voor de inwoners van Vlaardingen en bedanken hen voor hun geduld en begrip.

Let op

Voor de manege, scouting, volkstuintjes, Hockeyclub Pollux, Deltasport, Sportclub Victoria '04 aan de Broekpolderweg geldt nog het kookadvies. Deze liggen aan een leiding die volledig is geïsoleerd van de rest van Vlaardingen. Zij zijn hier individueel over geïnformeerd. We laten het hen ook weer weten als het kookadvies wordt opgeheven. 
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.