270.000 bekers kraanwater voor marathonrenners

marathonlopers drinken kraanwater uit een Evidesbeker

Duizenden CO2-neutrale bekers staan klaar voor de Rotterdam Marathon, die op zondag 8 april voor de 38e keer plaatsvindt. Evides Waterbedrijf zorgt er weer voor dat alle lopers voldoende verkoelend en dorstlessend kraanwater ter beschikking hebben.

Bij de drinkwaterposten langs het parcours kunnen sporters hun vochtniveau op peil houden. Sporten en bewegen zijn onlosmakelijk verbonden met water drinken. Het drinken van kraanwater willen wij stimuleren, door bijvoorbeeld drinkbekers te leveren aan sportevenementen zoals de Rotterdam Marathon.

Gezond én duurzaam

Kraanwater is gezond en wordt duurzaam geproduceerd en geleverd. Er is geen transport of verpakking nodig. Samen met de Rotterdam Marathon onderstrepen we de duurzame eigenschappen. Omdat uitgifte van bidons of flesjes bij de marathon minder veilig is, kiezen we voor CO2-neutrale bekers, die snel na de marathon worden opgeruimd. Voor het publiek zijn er in het centrum van Rotterdam enkele waterpunten geplaatst om flesjes of bidons met kraanwater te vullen.
Wij wensen alle lopers veel succes!

Kraanwaterrecepten

Wilt u thuis lekker en gezond variëren met kraanwater? Probeer onze kraanwaterrecepten.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.