Aflevering 5 RTV Rijnmond: Zorg voor leidingen en de klant

Aflevering 5 RTV Rijnmond zorg voor leidingen en de klant

Wat komt er kijken bij het onderhouden van ruim 13.000 km aan leidingnet? Vanavond is Evides vanaf 17 uur weer in het nieuws op RTV Rijnmond en om 18 uur op RTV Dordrecht met de vijfde en laatste aflevering ‘Van de Maas tot de kraan’.

In deze aflevering laten Maaike van de Ven, Manager Operatie en Beheer en Jurriaan Jansen, Monteur zien hoe het vervangen van een brandkraan in z’n werk gaat. Rob van de Leer, Waterkwaliteitsmanager, vertelt over de controles van het drinkwater in het leidingnet en bij klanten thuis.

Serie ‘Van de Maas tot de kraan’

De korte 5-delige serie waarin RTV Rijnmond op pad gaat met Evides Waterbedrijf werd deze week op werkdagen uitgezonden tijdens het nieuws bij zowel RTV Rijnmond als RTV Dordrecht. De nieuwsuitzendingen zijn terug te zien in het nieuwsarchief van RTV Rijnmond https://www.rijnmond.nl/tvgemist

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.