Bekijk hoe we kraanwater maken in 'Johan gaat nat'

Kijk vanavond naar het televisieprogramma 'Johan gaat nat' op TV Rijnmond (elk uur herhaling) of a.s. maandag naar TV West. Paul Versendaal, Regiohoofd Berenplaat laat in het programma zien hoe we kraanwater maken op een van onze productielocaties.

Zuid-Holland bestaat maar liefst voor een zesde deel uit water. Het programma ‘Johan gaat nat’ is een zesdelige serie waarin Johan Overdevest zich steeds verder verdiept in een ander onderdeel van het waterbeheer: hoe maken we water schoon, hoe kunnen we ervan genieten en wat betekent de stand van het water voor ons dagelijks leven?

Wekelijks komt een ander thema aan bod komt: transport, natuur en recreatie, klimaatadaptatie, beschikbaarheid van zoet water, veiligheid en waterzuivering. Evides Waterbedrijf komt in de uitzending ‘beschikbaarheid van zoet water’. Het programma 'Johan gaat nat' is een initiatief van Provincie Zuid-Holland waar wij aan deel hebben genomen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.