Bestuurders trappen Week van ons Water in Delfland af

Week van ons water Delfland

Bestuurders van het Netwerk Afvalwaterketen Delfland (NAD) hebben vandaag de Week van Ons Water in Delfland afgetrapt. Al fietsend, lopend en pratend namen de bestuurders en andere genodigden een kijkje bij bijzondere waterpunten in en om TU Delft en doken zo in de wondere wereld van drink- en afvalwater.

De route startte bij creatief laboratorium ‘Lijm en Cultuur’ en liep via de Waterstraat, de gezamenlijk stand van Dunea en Evides Waterbedrijf en Gemaal Zuid-Plantsoen weer terug naar ‘Lijm en Cultuur’.

Leerzame acitiviteiten

Van 17 tot 24 oktober 2018 zijn er leerzame en verrassende activiteiten door heel Nederland die antwoord geven op vragen als: hoe beschermen we Nederland tegen water? Wat kan ik zelf doen om wateroverlast tegen te gaan? En wat kan ik doen aan schoon en gezond water in en rond mijn huis? Kijk op de site van de Week van ons water voor meer informatie.

Samenwerking

In het Netwerk Afvalwaterketen Delfland werken de gemeenten Delft, Den Haag, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen, Westland en Zoetermeer, Dunea en Evides Waterbedrijf en het Hoogheemraadschap van Delfland samen.
 

 

 

Eerdere berichten

Monteurs aan het werk

Spuien in Vlaardingen

Evides Waterbedrijf start op 15 oktober 2018 met spuiwerkzaamheden in Vlaardingen Oostwijk, Centrum en Westwijk. Dit is ...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.