Evides actief tijdens Wereldhavendagen

Drinkwaterboot van Evides en de Rotterdamse haven

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september is Evides aanwezig op de Wereldhavendagen. Op de Willemskade is ons team te vinden met activiteiten bij de Evides stand. Bezoekers kunnen gratis hun bidon, fles of beker vullen met gezond en vooral lekker kraanwater. Verder is het mogelijk om een kraanwater selfie te maken, die later terug te vinden is op onze Facebook.

Drinkwaterboten

Ook zijn er vaardemonstraties van onze drinkwaterboten. Evides levert drinkwater in Rotterdam en daardoor ook aan het Rotterdamse havengebied. Aan de binnenvaart in de havens doen we dit vanaf het water, met onze drinkwaterboten. Op alle Wereldhavendagen demonstreren onze schippers aan bezoekers wat hun werk inhoudt.

Thema Energize

Dit jaar staan de Wereldhavendagen in het teken van ‘Energize’. De Rotterdamse haven is niet alleen de grootste haven van Europa, ook wordt er gestreefd om de schoonste haven van de wereld te worden. Dit gaat samen op met duurzaamheid en dit is ook één van de speerpunten van Evides.

Meer informatie over drinkwater?

Bezoek ons team tijdens de Wereldhavendagen op de Willemskade of ga naar www.evides.nl/drinkwater.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.