Evides behaalt keurmerk-2 Veilig en Duurzaam op weg

Voormalig landelijk verkeersofficier van justitie, Koos Spee heeft onlangs aan Evides Waterbedrijf het certificaat van het e-Driver keurmerk-2 ‘Veilig en duurzaam op weg’ overhandigd. Dit certificaat toont aan dat we goed op weg zijn in het optimaliseren van de veiligheid en duurzaamheid in de mobiliteit. Edgar Ruijgers, Manager Klant & Business Support van Evides nam het certificaat in ontvangst.

Deelname e-Driver

Ruim 200 werknemers van Evides nemen deel aan e-Driver via een online platform. Ze krijgen videotrainingen over ’Het Nieuwe Rijden‘, zuinig rijden, kennistesten over verkeersregels en tips hoe gevaar te herkennen en ongevallen te voorkomen. Door deze kennis in de praktijk te brengen, leveren we een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid en helpen we de brandstofkosten en CO₂- uitstoot te verlagen.

Voorwaarden

Het keurmerk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een initiatief van de Verkeersveiligheid Groep Nederland. De certificaten 'Veilig en Duurzaam op weg' zijn te behalen als bedrijven voldoen aan alle gestelde voorwaarden, zoals het minimale aantal medewerkers dat actief deelneemt via het e-Driver-platform. Maar ook de scores van de deelnemende medewerkers zijn bepalend.

Eerdere berichten

Vorst? Voorkom schade!

Sluit en tap uw buitenkranen af en isoleer de watermeter en hoofdkraan zodra de vorst zich aandient. Jaarlijks ontstaan ...

Lees meer

Evides gemist op tv?

Begin deze week liet regiohoofd Paul Versendaal op TV Rijnmond en TV West in het programma ‘Johan gaat nat’ zien hoe we ...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.