Evides gemist op tv?

Begin deze week liet regiohoofd Paul Versendaal op TV Rijnmond en TV West in het programma ‘Johan gaat nat’ zien hoe we kraanwater maken op onze zuiveringslocatie Berenplaat. Bekijk de reportage nu online!

Heb je de uitzending gemist? Bekijk hier de aflevering terug.

Beschikbaarheid van zoet water

Zuid-Holland bestaat maar liefst voor een zesde deel uit water. Het programma ‘Johan gaat nat’ is een zesdelige serie waarin Johan Overdevest zich steeds verder verdiept in een ander onderdeel van het waterbeheer: hoe maken we water schoon, hoe kunnen we ervan genieten en wat betekent de stand van het water voor ons dagelijks leven? Wekelijks komt een ander thema aan bod komt: transport, natuur en recreatie, klimaatadaptatie, beschikbaarheid van zoet water, veiligheid en waterzuivering. Evides was te zien in de uitzending ‘beschikbaarheid van zoet water’. Het programma 'Johan gaat nat' is een initiatief van Provincie Zuid-Holland.
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.