Evides aanwezig bij Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Drinkbekers van Evides

Het komend weekend wordt voor de tiende keer de Marathon Zeeuws-Vlaanderen georganiseerd. Deze keer loopt de route pal langs Productielocatie Sint Jansteen van Evides Industriewater te Kapellebrug.

De marathon op zaterdag 21 april loopt van Hulst naar Terneuzen; op zondag is er een wandelmarathon in omgekeerde richting. Beide dagen is er voor het terrein van Sint Jansteen een drinkpost ingericht met waterwanden en een pagodetent, waar vrijwilligers de lopers een bekertje gezond en duurzaam kraanwater uitreiken. Voor kinderen die deelnemen aan de Kika kids run is er een rugzakje met onder andere een bidon beschikbaar. Wij wensen alle lopers succes!

Warm weer

Met het beschikbaar stellen van water wil Evides bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het wordt het weekend warm weer, dus is het extra belangrijk om voldoende te drinken, ook als je geen marathon loopt! Wil je inspriatie voor een verfrissende dorstlesser, bekijk dan onze kraanwaterrecepten.

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.