Evideskraanwater bij Nazomerpicknick in Middelburg

Evides bekers Ik drink kraanwater

Op zondag 26 augustus is Evides weer van de partij op het Abdijplein in Middelburg. Bezoekers kunnen hun beker of karaf vullen met kraanwater bij de Evidesstand.

Evides is een bekend gezicht tijdens de jaarlijks terugkerende Nazomerpicknick, een vast onderdeel van het Zeeland Nazomerfestival. Dit vindt plaats van 21 augustus t/m 1 september in en rond de historische Abdij in Middelburg.

Gratis kraanwater

Tijdens de picknick op zondag 26 augustus – van twaalf tot drie uur – staan er meer dan tweehonderd tafels en genieten ruim 1.350 bezoekers met elkaar van hun zelf meegebrachte lunch. Ze kunnen dan - als frisse dorstlesser – een karaf of festivalbekertje met kraanwater halen bij onze waterwand. Ook bij het ‘Nazomerzingen’, dat om 14 uur begint, kunnen de bezoekers een glas kraanwater bij ons halen om de keel te smeren! 

 
 
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.