Evidesmonteurs paraat: lekkages door storm

Medewerker van Evides aan het bellen bij onderhoudsbus

Code Rood: de wind waait hard door Nederland. Dat merken wij ook bij Evides Waterbedrijf. Verschillende bomen waaiden om en de wortels trokken enkele drinkwaterleidingen stuk. In zo’n geval gaan onze monteurs snel aan de slag om de leidingen te repareren.

Als Evides hebben wij meer dan 14.000 kilometer leidingnet. Dagelijks zijn wij op pad voor het onderhoud en beheer. Daarnaast staan onze medewerkers 24 uur per dag paraat om storingen en calamiteiten op te lossen. 

Waterstoring in de straat? 

Heeft u zelf even geen drinkwater door een storing? Vervelend. Wij houden u via waterstoring.nl op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer drinkwater heeft. Storingen kunt u dag en nacht melden via 0900 0787. 

 

Eerdere berichten

Bron GenX-lozing bekend

Onderzoek van de Waterschappen Aa en Maas en De Dommel heeft aangetoond dat een bedrijf in Helmond GenX loost. Hiermee i...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.