Geslaagd minisymposium 'Evides in de Waterketen'

Op donderdag 29 november organiseerde Evides het minisymposium ‘Evides in de Waterketen: kansen en uitdagingen’. Ruim 40 gasten uit de keten namen hieraan deel.

Het minisymposium werd geopend door Annette Ottolini, waarna de volgende presentaties plaatsvonden:

  • 'Welke samenwerkingsvoordelen zijn er in de waterketen nog te behalen?' door Hendrik Jan IJsinga (Vewin) en Ruud van Esch (Unie van Waterschappen)
  • 'Rotterdam in transitie: Betekenis voor de waterketen?' door Corjan Gebraad (Gemeente Rotterdam)
  • 'Evides in de waterketen ' door Hans Geerse (Evides)

Evides is al jaren actief in de waterketen en zoekt daarbij de verbinding met partners om concrete, zinvolle projecten uit te voeren. Na de presentaties werd er aan de hand van een aantal stellingen volop gediscussieerd over de kansen en uitdagingen voor de komende jaren met als doel de dienstverlening in de gehele keten te verbeteren. De volgende onderwerpen kwamen onder meer aan bod: energietransitie, duurzame circulaire waterketen, samenwerken in de ondergrond en de Omgevingswet.

Eerdere berichten

Evides gemist op tv?

Begin deze week liet regiohoofd Paul Versendaal op TV Rijnmond en TV West in het programma ‘Johan gaat nat’ zien hoe we ...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.