Kraanwater lest de dorst tijdens de Kustmarathon Zeeland

Ook dit jaar staan ze weer klaar: de kraanwaterposten voor het hardloopevenement langs de Zeeuwse kust. Samen met de organisatie van de Kustmarathon zorgen we van 5 t/m 7 oktober dat er voor dat de meer dan 5.000 deelnemers kunnen genieten van kraanwater, de gezonde dorstlesser.

Bij de tappunten langs het parcours kunnen sporters aankomend weekend hun vochtniveau op peil houden met kraanwater van Evides Waterbedrijf, de drinkwaterleverancier van onder meer Zeeland. Al sinds het ontstaan van de wedstrijd, werkt de Kustmarathon met ons samen om het verkoelende en dorstlessende drankje aan te kunnen bieden. Beide organisaties onderstrepen zo de gezonde en duurzame eigenschappen van een vanzelfsprekend en tegelijkertijd heel bijzonder product: kraanwater.

Duurzaam

Het vervoer van kraanwater is één van de redenen waarom het zo duurzaam is. In totaal ligt er meer dan 14.000 kilometer leidingnet van Evides in de grond. Hierdoor kan drinkwater zonder transport over de weg en zonder verpakkingsmateriaal 24/7 thuis afgeleverd worden.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.