Nieuwe drinkwaterleiding tussen Oud-Beijerland en Nieuw-Beijerland

Monteurs aan het werk

In navolging van de dijkversterking door het Waterschap, gaan wij de drinkwaterleiding tussen Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland vervangen. Evides is aan het werk tussen eind juni en eind juli 2018.

Tijdelijk lagere waterdruk

Klanten in de gemeente Korendijk (Goudswaard, Piershil, Zwartsluisje, Nieuwendijk, Zuid-Beijerland, Hitsertse Kade, Bommelskous, Zuidzijde, Oosthoek en Nieuw-Beijerland) hebben tijdelijk kans op een lagere waterdruk tussen 8 en 10 uur ‘s morgens en tussen 18 en 22 uur ‘s avonds. In het weekend kunnen die periodes iets langer zijn. Dat is natuurlijk vervelend, zeker in de zomermaanden. Maar omdat de dijkveiligheid voorop staat, werken we juist in deze periode. Vanaf eind juli 2018 is de waterdruk in het gebied weer op peil. Hierdoor hebben de bewoners van Korendijk ook in de toekomst schoon drinkwater uit de kraan.
Onze excuses voor de overlast.

Meer informatie op waterstoring.nl  
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.