Opening vernieuwd kantoor en viering 50 jaar productielocatie Huijbergen

Op dinsdag 27 november is het vernieuwde kantoor bij de productielocatie Huijbergen officieel geopend door Steven Adriaansen (burgemeester gemeente Woensdrecht) en Annette Ottolini (Algemeen Directeur Evides Waterbedrijf). Ook is het 50-jarig bestaan van de productielocatie Huijbergen in de Brabantse Wal gevierd.

Panta Rhei

Bij de opening van het kantoor is in de voortuin het beeld ‘Panta Rhei’ onthuld, dat ‘alles stroomt’ symboliseert. Dit kunstwerk is aangeschaft voor de opening van Huijbergen in 1968 en stond op de binnenplaats van de toenmalige productielocatie, de plaats waar nu de werkplekken zijn gesitueerd.

50 jaar productielocatie Huijbergen

Huijbergen is één van de drie productielocaties van Evides in de Brabantse Wal en maakt onderdeel uit van haar waterwingebieden. Het grootste deel van die waterwingebieden zijn opengesteld voor bezoekers, die niet veel merken van de waterwinfunctie tijdens een wandeling. De bronnen die het water oppompen en de peilputten, waarmee we onder andere de waterkwaliteit en grondwaterstand continue meten, gaan op in de omgeving. Hierdoor gaan waterwinning, natuur en recreatie goed samen. 

 

Eerdere berichten

Samen voor L(W)ater

Op vrijdagmiddag 16 november 2018 organiseerde North Water, een joint venture van Evides Industriewater en Waterbedrijf ...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.