Reinigen drinkwaterleiding bij Vlaardingen

Monteur van Evides op straat

Vandaag start Evides met het reinigen van een drinkwaterleiding in Vlaardingen-West. De komende 8 weken werken we aan de leiding die langs de Broekpolderweg loopt richting Maassluis.

We gaan de drinkwatertransportleiding de komende weken grondig reinigen. Hiervoor vinden met enige regelmaat werkzaamheden plaats langs de Broekpolderweg in Vlaardingen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het chloreren en doorspoelen van de leiding. Drinkwaterklanten ondervinden hier geen hinder van omdat de leiding momenteel niet is aangesloten op het drinkwaternet.

Aanleiding
De reinigingswerkzaamheden zijn nodig in verband met de aanwezigheid van de E. coli bacterie in de afgesloten leiding. Hierdoor hebben de inwoners van Vlaardingen afgelopen november hun kraanwater vijf dagen moeten koken voor consumptie. De afgelopen maanden heeft Evides de werkzaamheden grondig voorbereid. Na afronding van de werkzaamheden neemt Evides de drinkwaterleiding weer in gebruik.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.