Samen voor L(W)ater

Op vrijdagmiddag 16 november 2018 organiseerde North Water, een joint venture van Evides Industriewater en Waterbedrijf Groningen, het feestelijk event ‘Samen voor L(W)ater’ in DOT, een evenementenlocatie in Groningen.

In de sfeervolle locatie werd het 10-jarige jubileum van North Water gevierd. De rol van water in de circulaire economie was daarbij de rode draad door het programma. Er werd met de sprekers en gasten nagedacht over nu en later: Welke uitdagingen zien we? Kun je ‘later’ nu al vormgeven? En hoé werken we daarin samen? En dat alles in relatie tot de circulaire economie.

Samen voor L(W)ater

North Water ziet het als een belangrijke opgave om te zoeken naar duurzame oplossingen voor watervraagstukken. Dat doet North Water graag samen met haar partners, én met de gezamenlijke ambitie om hierin nog verder te groeien.

Nu nadenken over water voor later doet North Water niet alleen. Dat bleek uit de inspirerende sprekers en gasten tijdens het programma, maar ook uit de gesprekken tijdens de nazit met walking dinner. Samen gaan we voor L(W)ater!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.