Schone bronnen voor drinkwaterproductie help mee

Vrouw wast handen in badkamer

Kraanwater is een natuurproduct dat wij maken door rivier-, grond- en duinwater grondig te zuiveren. Evides Waterbedrijf werkt actief aan behoud van schone bronnen. Want ‘wat er niet in zit, hoeft er ook niet uit’. U kunt ook eenvoudig een bijdrage leveren.

Milieuvriendelijk huishouden en tuinieren
  • Gebruik milieuvriendelijke producten voor huis en tuin, zoals middelen zonder chemische toevoegingen. Zo komt er minder vervuiling in het milieu.
  • Ook voor cosmetica, zoals scrubs en shampoo en (af)wasmiddelen kunt u kiezen voor een milieuvriendelijke versie. Gebruik niet meer dan nodig is.
  • Spoel oude medicijnen nooit door het toilet of door de gootsteen. U kunt ze inleveren als klein chemisch afval of vaak ook bij de apotheek.

Eerdere berichten

Bron GenX-lozing bekend

Onderzoek van de Waterschappen Aa en Maas en De Dommel heeft aangetoond dat een bedrijf in Helmond GenX loost. Hiermee i...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.