Werkzaamheden aan drinkwaterleiding Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland en Zuid-Beijerland

Monteurs aan het werk

In oktober en november 2018 gaat Evides Waterbedrijf het drinkwaterleidingnet in Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland en Zuid-Beijerland doorspoelen. Dit is gebruikelijk onderhoudswerk zodat we u – net als nu – ook in de toekomst betrouwbaar drinkwater kunnen leveren.

Mogelijke effecten kraanwater

Tijdens de werkzaamheden kan het kraanwater door ijzer- en mangaandeeltjes – die loskomen door het spuien – een wat andere kleur hebben dan u gewend bent. Ook kan de smaak, geur of temperatuur iets afwijken. In sommige gevallen is er tijdelijk minder waterdruk. U kunt het water gewoon drinken, het is niet schadelijk voor uw gezondheid. Wel adviseren we u geen witte was te draaien als er tijdelijk bruin water uit uw kraan komt. Zie voor tips onze veelgestelde vragen.

Na het spuien: ons advies

Laat de kraan een paar minuten doorlopen, dan heeft het water weer de kleur, geur en smaak zoals u gewend bent. Vang het water zo veel mogelijk op en gebruik het in en om het huis. 

Meer informatie

Op waterstoring.nl staat meer informatie over de werkzaamheden en ziet u wanneer onze monteurs bij u in de buurt aan het werk zijn.

Onze excuses voor het ongemak!

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.