Annette Ottolini en wethouder Horlings openen drinkwatertappunt in t Woudt

Woensdag 26 juni is het eerste drinkwatertappunt in Midden-Delfland officieel geopend door wethouder Horlings en Annette Ottolini.

In het idyllische ’t Woudt - door de ANWB uitgeroepen als kleinste dorp van Nederland - fietsten wethouder Horlings en Annette Ottolini naar het drinkwatertappunt, waar Evi hen op stond te wachten met 2 Evides-bidons. Na het vullen van deze bidons werd er geproost op dit heerlijke en gezonde drinkwater en was het drinkwatertappunt officieel geopend.

In de gemeente Midden-Delfland staan nu drinkwatertappunten langs het fietspad bij ’t Woudt en bij de Kortebuurt in Maasland. Op de planning staan nog 3 tappunten en wel naast de Zouteveensebrug in Schipluiden, op het fietspad bij de Maaslandse Dam en naast de Kandelaarbrug bij de Rotterdamseweg in Schipluiden.

Voor deze locaties is gekozen omdat het locaties zijn met veel recreatie (fietsers, wandelaars en skaters). Evides en de gemeente Midden-Delfland willen de recreanten openbare watertappunten aanbieden waar ze eenvoudig en gratis, op een gezonde manier hun dorst kunnen lessen.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.