DWP Maasvlakte officieel geopend

DWP Maasvlakte officieel geopend | Evides Waterbedrijf

Donderdag 4 juli is Demiwater Plant Maasvlakte officieel geopend. De Demiwater Plant maakt deel uit van het demiwatersysteem, waarmee Evides Industriewater een groot aantal bedrijven in de Botlek/Europoort en de Maasvlakte van demiwater voorziet.

Dankwoord aan betrokken partijen

Jan Robert Huisman, directeur van Evides Industriewater, heette de circa 50 genodigden welkom en sprak onder meer zijn trots uit over het soepel gelopen traject van plan tot realisatie. Hij dankte daarvoor de Evides-medewerkers, aannemers en andere betrokkenen.

Terugblik op de bouw en toelichting op het demiwatersysteem

Leon Wijkhuis, projectmanager P&OS bij Evides Industriewater, blikte vervolgens terug op de bouw die in 2014 begon met een plan en eind 2018 resulteerde in de definitieve realisatie. Een voortvarend traject met een paar mooie, getackelde uitdagingen. Tenslotte ging Leon nog even kort in op het productieproces van demiwater.

Rondleiding door de plant

Na het officiële deel kregen de genodigden onder professionele begeleiding van EIW-medewerkers nog een rondleiding in en rondom de Demiwater Plant.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.