Evides aanwezig bij ‘Tholen ontmoet Waterpoort’

Levend ganzenbord | Evides Waterbedrijf

Vrijdag 14 juni is Evides Waterbedrijf aanwezig bij 'Tholen ontmoet Waterpoort' in Sint Maartensdijk. Deze activiteit is onderdeel van het Waterpoortweekend. We zijn aanwezig met onze Evideskraam en ons levend kraanwaterganzenbord.

Op vrijdag 14 juni tussen 16.00 en 21.00 uur staat op het historische en knusse marktplein in Sint-Maartensdijk ontmoeting centraal. Ontmoeting tussen jong en oud, tussen Thoolse en andere culturen, tussen mens en natuur! 'Smerdiekse' ondernemers en Thoolse verenigingen bieden samen met de Thoolse Waterpoort Gastheren een veelzijdig programma op de Markt. Voor natuurliefhebbers vertrekken er enkele bijzondere excursies te voet of over water.

Waterpoortweekend

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni zijn er vijf minifestivals met tal van bijzondere activiteiten in Waterpoort, het gebied rondom het Volkerak-Zoommeer. In elke gemeente wordt een unieke kans geboden aan bewoners en toeristen om kennis te maken met de schoonheid, de natuur, het erfgoed en het recreatief aanbod in de streek. Het is een gebied met een gemeenschappelijke geschiedenis op de grens van land en water. Eens aan zee gelegen, nu rondom levendig bevaren binnenwateren. Dus ga erop uit en ontdek Waterpoort!

Over Waterpoort

Waterpoort verbindt en brengt ondernemers, overheden en burgers met initiatieven samen. Water, deltanatuur/landschap en erfgoed. Dat is waar het binnen Waterpoort om draait. Waterpoort is een samenwerkingsorganisatie op de grens van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland met als doel samen kansen te benutten die we alleen niet kunnen realiseren. Ook Evides Waterbedrijf is partner in Waterpoort.

Meer informatie?

Meer weten over de activiteiten die tijdens het Waterpoortweekend georganiseerd worden? Bezoek de website: www.waterpoortweekend.nl. Voor meer informatie over Waterpoort, kijkt u op: www.waterpoortwerkt.nl.

Eerdere berichten

Kinderen op hockeyveld drinken kraanwater uit Evides-bidon

Kraanwater is hot. Het is gezond, goedkoop en we vinden het met zijn allen steeds belangrijker dat het op zoveel mogelij...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.