Evides aanwezig op Wereldhavendagen Rotterdam

Dit weekend zijn het weer de Wereldhavendagen in Rotterdam. Evides is er ook bij met een educatief spel voor de jeugd, een demonstratie van de drinkwaterboot en een informatiestand waar bezoekers hun meegebrachte fles of bidon kunnen bijvullen met een fris kraanwatertje!

Op de Willemskade is ons team te vinden met activiteiten bij de Evidesstand. Bezoekers kunnen gratis hun bidon, fles of beker vullen met gezond en vooral lekker kraanwater. Verder is het mogelijk om een kraanwaterselfie te maken.

Drinkwaterboten

Ook zijn er vaardemonstraties van onze drinkwaterboten. Evides levert drinkwater in Rotterdam en daardoor ook aan het Rotterdamse havengebied. Aan de binnenvaart in de havens doen we dit vanaf het water, met onze drinkwaterboten. Op alle Wereldhavendagen demonstreren onze schippers aan bezoekers wat hun werk inhoudt.

Meer informatie over drinkwater?

Bezoek ons team tijdens de Wereldhavendagen op de Willemskade of ga naar Evides.nl/drinkwater.

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.