Evides Waterbedrijf treedt toe tot IT Circle Rotterdam Den Haag

IT-Circle_Rotterdam_Den_Haag_alt

Per 1 januari 2019 doet Evides mee met de IT-Circle Rotterdam/Den Haag, onderdeel van IT-Circle Nederland. Binnen deze kenniskring delen organisaties hun ervaringen, expertise en inspiratie op het vlak van informatietechnologie.

Met de toetreding krijgen alle IT-professionals van Evides eenvoudig contact met hun vakgenoten bij andere deelnemende bedrijven. Dit zijn onder andere: CBS, TU Delft, SSC ICT, Hogeschool Rotterdam, Ministerie van Defensie en Parnassia Groep.

Razendsnel

IT-Circles zijn besloten regionale platformen waarin aangesloten organisaties bouwen aan waardevolle, duurzame samenwerkingsverbanden op het vlak van informatietechnologie. Met als motto ‘houd je kennis op peil en blijf geïnspireerd in een wereld waarin IT-ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen’. Op de agenda staan thema’s als DevOps, BI, Agile & Techniek. Leden van de IT-Circle Rotterdam/Den Haag kunnen ook meedoen aan landelijke evenementen. Zo zal het eerste IT-Circle Nederland event van 2019 – met het thema ‘IoT in Smart Buildings’ – plaatsvinden bij Hogeschool Rotterdam. 

Meer informatie te vinden op de website van IT-Circle Rotterdam/Den Haag

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.