Fraudeurs doen zich voor als Evidesmedewerker

https://cms.evides.nl/sitecore/shell/Applications/Content Editor.aspx?sc_bw=1&sc_lang=en

In ons verzorgingsgebied en met name in de regio Rijnmond krijgen wij momenteel weer meldingen van fraudeurs die zich voordoen als medewerker van Evides. Wees hier alert op en vraag de persoon altijd om een legitimatiebewijs. Als u het niet vertrouwt, laat de ‘medewerker’ dan vooral niet binnen. Neem contact met ons op.

Hoe herkent u een Evidesmedewerker

Medewerkers van Evides die werkzaamheden aan uw huisaansluiting of watermeter moeten verrichten, of Evidesmedewerkers die langskomen voor een openstaande rekening voor uw drinkwaterverbruik kunnen zich altijd legitimeren met een bedrijfspas. Ook zijn Evidesmedewerkers duidelijk herkenbaar aan hun Evideskleding. 
Ook personeel van aannemers die in opdracht van Evides werken, bijvoorbeeld voor het vervangen van uw watermeter, moeten zich kunnen legitimeren. Vraag dan ook altijd om deze legitimatie.

Vraag altijd om legitimatie

Vraag altijd om legitimatie als iemand bij u aanbelt. Wij doen niet aan telefonische verkoop, dus geef geen persoonlijke gegevens door. Neem bij twijfel altijd direct contact met ons op.

Eerdere berichten

Waternieuws op komst!

Houd uw mailbox in de gaten, want op 21 en 22 maart, rond Wereldwaterdag versturen we onze voorjaarseditie van de digita...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.