Fraudeurs doen zich voor als Evides-medewerker

https://cms.evides.nl/sitecore/shell/Applications/Content Editor.aspx?sc_bw=1&sc_lang=en

Er is een melding binnengekomen over fraudeurs die zich voordoen als Evides-medewerker in Hoogerheide. Wees hier alert op en vraag de persoon altijd om een legitimatiebewijs. Als u het niet vertrouwt, laat de ‘medewerker’ dan vooral niet binnen. Neem direct contact met ons op.

Hoe herkent u een Evides-medewerker

Medewerkers van Evides die werkzaamheden aan uw huisaansluiting of watermeter moeten verrichten, of Evides-medewerkers die langskomen voor een openstaande rekening voor uw drinkwaterverbruik kunnen zich altijd legitimeren met een bedrijfspas. Ook zijn Evides-medewerkers duidelijk herkenbaar aan hun Evides-kleding. 

Hoe herkent u personeel van aannemers en een DNWG-medewerker

Ook personeel van aannemers die in opdracht van Evides werken, bijvoorbeeld voor het vervangen van uw watermeter, moeten zich kunnen legitimeren. Vraag dan ook altijd om deze legitimatie. In Goeree-Overflakkee, Zeeland en de Brabantse Wal is DNWG actief en kan alleen een DNWG-medewerker bij u langskomen. Deze kunnen zich altijd legitimeren met een bedrijfspas en zijn herkenbaar aan hun DNWG-kleding. 

Vraag altijd om legitimatie

Vraag altijd om legitimatie als iemand bij u aanbelt. Wij doen niet aan telefonische verkoop, dus geef geen persoonlijke gegevens door. Neem bij twijfel altijd direct contact met ons op.

 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.