Gezond met water in 2019

Vrouw drinkt thuis kraanwater

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent dat er weer volop aandacht is voor goede voornemens. Een van de meest genoemde is gezonder leven. Graag delen we onze tips voor een gezonde levensstijl en hoe kraanwater hierbij kan helpen.

Drink kraanwater tijdens het sporten

Misschien bent u op 1 januari in het koude water ingedoken voor de nieuwjaarsduik of stond u te zweten in de sportschool. Een sportief begin van het nieuwe jaar! Drink de gehele dag en vooral bij het sporten voldoende water. Water reguleert de lichaamstemperatuur en zorgt dat de vochthuishouding op peil blijft. 

Vervang frisdrank vaker door een glas kraanwater

Wist u dat water 0 calorieën bevat? Daarnaast zitten er allerlei mineralen in die ons lichaam nodig heeft, zoals magnesium, natrium en kalium. Water is onmisbaar voor het functioneren van het lichaam. Het helpt bij het verteren en opnemen van voedsel. En het afweersysteem verbetert door water drinken, waardoor de kans op ziekte afneemt. Ook geeft het drinken van water energie.

Wilt u kraanwater eens op een verrassende manier op tafel zetten? Bekijk dan onze kraanwaterrecepten.

Evides Waterbedrijf wenst u een gezond 2019!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.