Gezonde dorstlesser tijdens de Rotterdam Marathon

marathonlopers drinken kraanwater uit een Evidesbeker

Ook dit jaar kunnen de lopers van de Rotterdam Marathon op zondag 7 april weer genieten van verkoelend en dorstlessend kraanwater. De 271.000 bekers staan alweer klaar!

Bij de drinkwaterposten langs het parcours van de Rotterdam Marathon kunnen sporters hun vochtniveau op peil houden. Sporten en bewegen zijn onlosmakelijk verbonden met water drinken. Het drinken van kraanwater willen wij stimuleren door bijvoorbeeld drinkbekers te leveren aan sportevenementen in ons voorzieningsgebied, zoals de Rotterdam Marathon.

Voor het publiek zijn er langs het parcours ook enkele waterpunten geplaatst om flesjes of bidons met kraanwater te vullen.

Gezond én duurzaam

Kraanwater is gezond en wordt duurzaam geproduceerd en geleverd. Er is geen transport of verpakking nodig. Samen met de Rotterdam Marathon onderstrepen we de duurzame eigenschappen.

CO₂-neutrale bekers

Omdat uitgifte van bidons of flesjes bij de marathon minder veilig is, kiezen we voor CO₂-neutrale bekers, die snel na de marathon worden opgeruimd.

Wij wensen alle lopers heel veel succes!

 

Eerdere berichten

Waternieuws op komst!

Houd uw mailbox in de gaten, want op 21 en 22 maart, rond Wereldwaterdag versturen we onze voorjaarseditie van de digita...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.