Gezonde dorstlesser voor lopers Kustmarathon Zeeland

Ook dit jaar zijn ze er weer: de kraanwaterposten en 35.000 bekers voor het hardloopevenement langs de Zeeuwse kust. Samen met de organisatie van de Kustmarathon zorgen we ervoor dat op zaterdag 5 en zondag 6 oktober de ruim 10.000 deelnemers kunnen genieten van kraanwater, de gezonde dorstlesser.

Bij de drinkwaterposten langs het parcours kunnen sporters aankomend weekend hun vochtniveau op peil houden. Al sinds het ontstaan van de wedstrijd werkt de Kustmarathon met ons samen om het verkoelende en dorstlessende drankje aan te kunnen bieden. Beide organisaties onderstrepen zo de gezonde en duurzame eigenschappen van kraanwater.

Gezond én duurzaam

Kraanwater is gezond en wordt duurzaam geproduceerd en geleverd. In totaal ligt er meer dan 14.000 kilometer leidingnet van Evides in de grond. Hierdoor kan drinkwater zonder transport over de weg en zonder verpakkingsmateriaal 24/7 thuis afgeleverd worden.

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.