Gratis kraanwater op de Bevrijdingsfestivals

Bevrijdingsfestival Rotterdam 2019

Ook te vinden op de 5 mei-festivals: de kraanwaterwand van Evides Waterbedrijf. Kom daar gratis een gezond en duurzaam drinkwatertje tappen. Wij staan op het festival in Rotterdam en Vlissingen.

Wist u al dat kraanwater heel duurzaam is? Het vervoer gaat via ondergrondse leidingen, dus zonder transport over de weg. En de zuivering gaat met milieuvriendelijk technieken. Het bevrijdingsfestival vindt het belangrijk dat u ook voor kraanwater kunt kiezen. Samen met Evides zorgen zij daarvoor op de festivals in Zuidwest Nederland.

Neem uw eigen bidon, fles of beker mee! Toch een bioplastic beker gebruiken? Vul die dan steeds opnieuw en doe deze tot slot in de afvalbak!

Eerdere berichten

Week van Ons Water 2019

Start Week van Ons Water

Op woensdagmiddag 1 mei starten we de Week van Ons Water met de 'Waterspelen' bij Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordre...

Lees meer

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.