Samen sterk voor waterketen Zuid-Holland zuid

Samen sterk voor waterketen Zuid-Holland zuid

Waterschap Hollandse Delta en Evides Waterbedrijf verkennen samenwerking. Er zijn op het vlak van water en waterketen veel raakvlakken en mooie uitdagingen.

Beide bedrijven zien onder andere kansen in het hergebruik van effluent, de gezamenlijk aanpak van medicijnresten in het water, afstemming van werkzaamheden in de grond en kennisdeling op het gebied van bedrijfsvoering en procesautomatisering. De mogelijkheden worden op dit moment door Evides en Hollandse Delta samen verkend.

Heemraad Frank van Oorschot: “We beogen goede samenwerking tussen alle partijen in het zuiden van de provincie Zuid-Holland die zich sterk maken voor water en onze waterketen.”

Annette Ottolini, algemeen directeur van Evides: “In de waterketen kunnen we elkaar versterken door samen te werken en elkaars kracht te benutten. Daarom zoeken we actief de samenwerking met gemeenten en waterschappen in ons voorzieningsgebied.”
 

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.