Start Week van Ons Water

Week van Ons Water 2019

Op woensdagmiddag 1 mei starten we de Week van Ons Water met de 'Waterspelen' bij Duurzaamheidscentrum Weizigt in Dordrecht. Duik in de wondere wereld van het water.

Elke dag wordt er in Nederland hard gewerkt aan water: van schoon oppervlakte- en grondwater, tot veilige dijken en lekker drinkwater. Om iedereen nog eens extra bewust te maken van het water om ons heen, wordt er landelijk de Week van Ons Water georganiseerd. Tijdens deze week kun je de wereld van het water ontdekken en beleven.

Waterspelen

Woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur vinden bij Weizigt de Waterspelen plaats. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan allerlei gratis activiteiten. Kom bijvoorbeeld waterdiertjes vangen en smaakwater proeven, waag je aan de spetterende waterspelletjes of knutsel je eigen watertuintje. Daarnaast is het Aquarama natuurlijk de hele week geopend.

Waterpartners

Samen met Weizigt, gemeenten en waterschappen neemt Evides Waterbedrijf deel aan het programma watereducatie Drechtsteden. Gericht op het vergroten van waterbewustzijn en duurzaam omgaan met water. In het Aquarama bij Duurzaamheidscentrum Weizigt kun je heel het jaar door beleven hoe de Weg van het Water stroomt: van natuur, tot thuis en weer terug.

Meer informatie?

Meer weten over de Week van Ons Water en de verschillende activiteiten? Bezoek: www.weekvanonswater.nl.

Banner Week van Ons Water

Eerdere berichten

De website Evides.nl werkt het best met cookies. Met cookies, soms van derden, kunnen wij algemeen websitebezoek analyseren en problemen met de site oplossen. Meer informatie vindt u op Disclaimer en privacy.